Vroege Vogel Ballonvaart Ticket

Dit arrangement is inclusief:

    • Ballonvaart van ongeveer 1 uur
    • Een champagnedoop na de landing
    • Vervoer terug naar de opstijglocatie
    • Verzekering tijdens de ballonvaart
    • Een ballonvaart certificaat als leuke herinnering

Prijs: € 125 p.p. 

Wij maken deze ballonvaart alleen op zaterdag en zondag.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Vroege Vogel Ballonvaart

Bij zonsopkomst staat de koffie klaar op ons ballonvaartcentrum in Idskenhuizen. In Noord Holland hebben wij een aantal opstijglocaties. Afhankelijk van hoe de wind richting is, wordt de locatie gekozen. Het is ook mogelijk om vanuit Groningen te starten. 

Deze speciale ochtend ballonvaarten zijn heel erg bijzonder vanwege de sfeer die dit oplevert. 

Algemeen

Al sinds de oudheid dromen mensen van vliegen. Zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim. De zwaartekracht overwinnen en de stilte als enig gezelschap. De passagiers ballonvaarten maken deze droom werkelijkheid.

Weidegebieden en agrarische gronden met hier en daar kleine riviertjes en beekjes, afgewisseld met verschillende bossen en veel water gebieden bepalen het uitzicht vanuit de luchtballon over de omgeving. Bij het ochtend gloren geniet u van het prachtige uitzicht en u ziet de wereld wakker worden.

Het avontuur

Het avontuur van een ballonvaart schuilt deels in het ongewisse. De windrichting en de windsnelheid maken dat de landingsplaats nooit helemaal is te voorspellen.

Elke ballontocht is anders en dus is elke vaart een unieke ervaring. Al weet de piloot met zijn kaarten, op papier en elektronisch via een GPS, zijn ervaring en zijn oriëntatie vermogen natuurlijk wel altijd haarfijn uit te leggen waar onze heteluchtballon zich bevindt.

Zorgeloos ballonvaren

Dankzij de strikte voorzorgsmaatregelen kunt u zich overgeven aan het onbezorgde genieten. Eindeloze vergezichten, hoger vliegen dan de vogels en zweven boven het verstilde landschap van Nederland.

Wij bieden onvergetelijke heteluchtballon ervaringen in elk seizoen. Uiteraard is de zomer bij de meeste mensen favoriet, maar in de winter zijn er ook fraaie ballonvaarten te ervaren. De verzamel tijden van onze ballonvaarten vinden altijd plaats 2 uur voor zonsondergang en in de ochtenduren altijd binnen 2 uur na zonsopkomst. Het weerbeeld is op die tijden het meest stabiel. In de winter periode vertrekken onze luchtballonnen ook overdag, omdat de weerssituatie wegens het ontbreken van thermiek dit voor ons technisch mogelijk maakt.

9.0/10 1 review

Reviews van gasten

Caw Van der Wolf

Met partner

9

Het was top genieten en de heren waren super aardig vriendelijk Leuke foto's gekregen en de doop niet vergeten.

Onze partner

Algemeen

Deze aanbieder heeft al sinds 1985 ervaring met het uitvoeren van ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij beschikken over meerder moderne heteluchtballonnen die allen goed uitgerust zijn. De verschillende heteluchtballonnen zijn, mede afhankelijk van de mand, geschikt voor 2 tot 16 passagiers.

Faciliteiten

Dit unieke ballonvaartcentrum is gevestigd in Idskenhuizen. Een deel van het bedrijf is omgebouwd voor ontvangstruimte en dient tevens als horecagelegenheid. Passagiers die vanaf Idskenhuizen vertrekken kunnen hier inchecken. Samen met de eventuele "uitzwaaiers" kan men hier genieten. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.

Op loop afstand van het ballonvaartcentrum en parkeerplaats licht het weiland. Indien u vertrekt vanuit Idskenhuizen wordt dit weiland gebruikt als opstijgveld voor uw ballonvaart.

Ligging

Het ballonvaartcentrum ligt in het mooie, rustig en Watersport gelegen Idskenhuizen. Dit Friese dorp ligt slechts 10 minuten rijden van de snelweg A6, aan de weg van Joure naar Amsterdam.

Omgeving

Idskenhuizen is een gezellig dorp midden in het Watersport gebied. De natuur is hier van een uitzonderlijke schoonheid met veel water gebieden tussen de charmante dorpen met een rijke geschiedenis. Alleen daarom al een prima startplaats om een mooie ballonvaart te maken.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Fryslantrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Fryslantrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Fryslantrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Fryslantrends.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Fryslantrends.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.